Greetje Lageschaar is het creatieve brein achter Great Styling.
Ze studeerde flowers&design in Velp. Na haar studie startte ze met werken bij diverse tuincentra, bloemisten en groothandels.

Zoekende naar een nieuwe uitdaging om haar kennis te verbreden begon ze in 2005 te werken voor een internationaal bedrijf, een importeur van seizoensartikelen.
In de 12 jaar dat ze voor dit bedrijf gewerkt heeft zag ze de showroom verviervoudigen tot wel 9600 m2!

Ze klom langs de ladder omhoog, beginnend als decorateur, later als eindverantwoordelijke voor diverse grote projecten en beurzen in binnen- en buitenland. Voor deze projecten gaf ze leiding aan een team van 15 decorateurs.

Toch wilde ze verder leren en zichzelf meer uitdagen. In 2012 startte ze haar eigen bedrijf, gespecialiseerd in styling voor interieurs van zowel particulieren als bedrijven die een betere omgeving wilden creëren voor werknemers en/of klanten.
Ze restylet restaurants en kantoren , en daarnaast doet ze veel visual merchandising projecten voor verschillende grote winkelketens in binnen- en buitenland.
Hierbij begeleidt ze ook de werknemers op de werkvloer. Greetje werkt samen met een groot team van creatievelingen die ze in kan schakelen om bij elk project het gewenste resultaat te behalen.

Wilt u graag weten of ze iets voor u kan betekenen, vraag dan geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden!