"Greetje is, naast dat ze buitengewoon creatief is, ook daadkrachtig en organisatorisch sterk, hetgeen het erg makkelijk maakt met haar samen te werken op projectbasis. Ze is een prettig persoon, "open-minded", luistert goed naar inbreng en ideeën en weet deze vervolgens op een unieke creatieve manier te vertalen naar een geweldig resultaat.
Een dame met passie voor haar beroep!"

E. Beuvink, European Sales Manager Briers UK

 

"Verschillende mooie projecten met Greetje samengewerkt.
Door haar kennis, en passie voor het vak, weet ze iedereen te enthousiasmeren.
Greetje heeft zeer vernieuwende ideeën en weet iedere sfeer en stijl goed uit te werken naar een vernieuwende ruimte, decoratie of presentatie.
Ze is zeer kritisch en legt de lat hoog, dit maakt dat ieder project wat ze aanraakt net dat extraatje heeft en tot in de puntjes verzorgd is."

M. van Zoomeren, Illustreken

 

"Ik ken Greetje bijna 10 jaar, eerst in haar functie bij Kaemingk, later als zelfstandige bij Great Styling! Greetje is een prettige persoonlijkheid die samenwerking, creativiteit en gedrevenheid tot haar kernwaarden kan rekenen.
Greetje heeft in Hotel Villa Ruimzicht en Foodbar LEV gezorgd voor de puntjes op de i, in onze inrichting en uitstraling. Stijlvol en uitgaand van onze gezamenlijke ideeën.
Samenwerken met Greetje ontzorgt en maakt je blij."

K. Hensen, Hotel Villa Ruimzicht/Foodbar LEV

 

"In de afgelopen jaren heb ik meerdere beursprojecten in Engeland met Greetje mogen oppakken. Mijn ervaring met Greetje is dat zij onze wensen en doelstellingen goed weet te vertalen naar de daadwerkelijke stands.
Ze begrijpt wat we willen en weet juist die punten eruit te pakken die voor ons van belang zijn. Dat zorgt er nu net voor dat je er met je stand uitspringt ten opzichte van je concurrenten. De uitdagingen bij deze projecten zit hem in de complexiteit van de opzet/routing van de stand, de juiste balans in de diverse productcategorieën en de hoeveelheid items die wij presenteren als wel het werken in een groot team en dus het behouden van het overzicht van de werkzaamheden. Daarnaast vind ik het een mooie eigenschap dat ze open staat voor input zowel voor als zeker ook tijdens de opbouw van de stand. Kortom; een fijne en professionele samenwerking!"

S. Koldeweij, Kaemingk.BV

 

"Samen met Greetje heb ik een aantal praktijk examens voor leerlingen afgenomen. Haar expertise en inzicht is verfrissend. De kracht van Greetje zit hem in de combinatie van ervaring en kennis op het vlak van styling in combinatie met haar vermogen om zich in te leven in de mensen en in de situatie waarin ze werkt. Ze past zich snel aan, aan de cultuur en mogelijkheden binnen een bedrijf, maar durft wel op een enthousiaste en inspirerende manier met nieuwe ideeen te komen. Fijn!

H. Gussinklo, Docente AOC-Oost, Eigenaresse Atelier Lokaal3

 

"De bovenverdieping van mijn pandje was een kleine "lege" ruimte.
Hoe kon ik deze ruimte een ruimtelijke en overzichtelijke invulling geven?
Greetje heeft dit begrepen en heeft zorggedragen dat deze ruimte een overzichtelijke, gezellige ruimte is geworden met goede mogelijkheden zodat mijn woon- en cadeau artikelen goed tot zijn recht komen.
Greetje is een sprankelende nuchtere persoonlijkheid met humor en lef.
Dynamisch, betrokken, professioneel, en met passie voor haar vak, dit heeft er toe bijgedragen dat de door mijn ingekochte spullen mooi tot zijn recht komen bij Puur WoonGeluk!"

J. Oleman, Puur Woongeluk